UCL (University College London)

"Pioneering history, distinguished present and exciting future"

1/2

Project: UCL

Location: London

Project size: 604sq/m

Time on site: 6 weeks

The requirement was to re-design the existing refectory so it would be able to accommodate up to 1500 students a day. The kitchen was designed to support other retail outlets around the campus.

We were required to create a high-quality refectory space that would welcome students, staff and visitors in a comfortable environment whilst respecting and enhancing the listed status and historic fabric of the building. The circulation patterns, user orientation, acoustic quality and lighting all needed to be improved.

© 2019 Western Blueprint Limited

 

Craft Guild of Chefs Logo 2.png
SafeContractor-logo-rs.png
Hospital-Caterers-Association-300x300-1.